Més de dos-centes persones segueixen la primera sessió de Cartografiant el futur


Divendres vespre es va donar el sus a les Jornades de Pensament de MÉS per Mallorca Cartografiant el futur. Tres vídeos en format de programa de televisió es van estrenar a les 19 h. La sessió fou conduïda pel coordinador del partit, Toni Noguera, i per l’actriu Bàrbara Nicolau. Més de dons-centes persones seguiren en directe l’inici d’aquestes jornades.

Als vídeos hi ha tres ponències principals. La del president de la Fundació Josep Irla, Joan Manuel Tresserras; la de la politòloga i membre de l’Institut Sobiranies, Gemma Ubasart, i la de l’activista ecofeminista i directora de Rezero, Rosa Garcia. També hi intervenen l’exconseller Damià Pons; la sindicalista i excambrera de pisos Maria Bonnín, impulsora de la primera vaga feminista del nostre país i de l’Estat; la jove regidora manacorina Carme Gomila; el batlle de Deià, Lluís Apesteguia, o l’ambientòleg i impulsor de la Llei de Residus, Sebastià Sansó

Els continguts seguiran de forma permanent a la xarxa i, de fet, poques hores després ja acumulen prop d’un miler de visualitzacions. Es poden veure a mespermallorca.cat i al canal de youtube de MÉS per Mallorca. Amb la sessió d’ahir s’inicia un procés col·lectiu i sostingut en el temps que s’allargarà fins la propera primavera. Amb aquest procés es vol rearmar ideològicament el partit i reteixir complicitats posant la militància al centre dels debats.