MÉS CENSURA LA VACUNACIÓ DE LES INFANTES I CRITICA A LA FAMÍLIA DEL REI PER CONVERTIR LA CURA A LA COVID EN UN BÉ DE MERCAT

Josep Ferrà: "Després del turisme pasional de l’Emèrit per reunir-se amb les seves amants, o el turisme a paradisos fiscals per evadir imposts, ara han implantat el turisme de les vacunes”

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha censurat avui l’actuació de les infantes Elena i Cristina qui, d’acord amb diferents informacions periodístiques, van vacunar-se contra el coronavirus als Emirats Àrabs, aprofitant un viatge per visitar el Joan Carles I, resident a Abu Dabi. Amb tot, Ferrà ha assegurat que la notícia "no genera cap sorpresa, ja que aquesta família ens té acostumat; ho porten al seu ADN". De fet, ha qualificat el viatge de les germanes del Rei per vacunar-se com el "turisme de la vergonya que arriba després del turisme pasional de l’emèrit per reunir-se amb les seves amants, o el turisme a paradisos fiscals per evadir imposts".

De fet, amb tant de viatge, el diputat ecosobiranista ha dit que "la família del Rei té més interessos a Londres, Suïssa i els Emirats Àrabs que no a l’Estat espanyol", una situació que obliga, assenyala Ferrà a què "facin una passa enrere". Tot, ha explicat, "tenint en compte la seva poca exemplaritat que ara es veu agreujada "convertint les vacunes en un bé de mercat, allunyat de la solidaritat i de la necessitat que aquesta arribi a tot el món". Segons Ferrà "els màxims dirigents de l’Estat fan amb la constitució com els capellans pederastes amb la Bíblia".

En aquest context ha defensat l’obertura d’un procés constituent per avançar cap a un nou model d’Estat. Així ha criticat que ara per ara "som una ciutadania adulta en un règim de minoria d’edat tutelada per la por", ha conclòs. Així de contundent s’ha mostrat avui durant el debat d’una proposta de C’s per mostrar el suport de cambra al Rei. Més ha votat en contra d’aquesta iniciativa.