Marratxí es posicionarà com a destí de cicloturisme

L’Ajuntament fa una aposta clara per una mobilitat i un model de turisme sostenible


Potenciam i promocionam el cicloturisme a Marratxí. L’Ajuntament i l’empresa Cyclyng Friendly van aprofitar la seva presència a Fitur per signar un conveni de col·laboració. Els encarregats de segellar l’acord han estat el batle, Joan Francesc Canyelles, i el gerent de l’empresa, Matías Ximelis, a l’estand de les Illes Balears i en presència de la vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme, Bel Busquets.

El conveni signat estableix, entre altres coses, que Cycling Friendly realitzarà diferents rutes turístiques a Marratxí cap a diferents destinacions, que s’afegiran a les set que hi ha a dia d’avui, amb la finalitat de promocionar la zona, la seva restauració i la planta hotelera. També es crearà una landing page específica del municipi amb informació de totes les rutes, bars i allotjament Cycling Friendly i altres serveis ciclistes inclosos en el municipi.

D’aquesta manera, Marratxí apareixerà en el pròxim mapa de Cycling Friendly com a un municipi per als cicloturistes i punt d’interès turístic, i es donarà a conèixer com una localitat amigable amb els practicants del cicloturisme. En aquest sentit, també s’instal·laran mapes cicloturístics i senyalètica pròpia.

El primer contacte entre les dues parts es va dur a terme a Londres, amb motiu de la celebració de World Travel Market, i tant l’Ajuntament com Cycling Friendly es varen comprometre a fer feina per preparar el conveni que avui mateix s’ha signat.

Després d’haver signat, el batle ha subratllat “la importància d’aquest acord amb una empresa tan important en la promoció internacional de rutes cicloturistes. Per la posició geogràfica de Marratxí, el nostre municipi ofereix moltes possibilitats per a la pràctica del cicloturisme, ja sigui a través de les distintes rutes o com a punt de trobada dels cicloturistes, amb el consegüent benefici també per a bars, restaurants i establiments hotelers. Ens queda molt de camí per recórrer, però la primera passa -amb aquest conveni- ja s’ha donat i és molt important”. Canyelles també ha significat l’aposta clara i decidida de Marratxí per “la mobilitat sostenible”.