MARGALIDA CAPELLÀ DEIXA EL PARLAMENT DESPRÉS DE DOS ANYS I MIG D’INTENSA FEINA

Capellà anuncia que li és impossible seguir compaginant la seva tasca parlamentària amb la de docent a la UIB, però seguirà a l’Executiva de MÉS per Mallorca


La substituirà Jose Ferrà, fins ara cap de gabinet de Vicenç Vidal a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

La diputada de MÉS per Mallorca Margalida Capellà ha anunciat que després de mesos meditant-ho ha decidit deixar el Parlament perquè "necessit centrar-me en la meva feina a la Universitat de les Illes Balears i en la meva família". Tanmateix, seguirà formant part de l’Executiva de MÉS per Mallorca com a responsable de Grups Sectorials.

La decisió, que ha estat consensuada amb la resta de grup parlamentari, es farà efectiva a finals de mes. Segons Capellà "m’havia compromès a deixar-ho en aprovar la darrera llei que duia, la llei de Memòria Democràtica, que al final es retarda per qüestions de calendari però ja està llesta i la deix en bones mans".

L’ecosoberanista, que va concórrer com a número dos a les llistes de MÉS per Mallorca, deixa la seva emprempta a lleis de gran importància com la d’Igualtat, la de Fosses, la de Renda Social, la dels Drets LGTBI, la d’Accessibilitat Universal, la modificació de la Compilació o la de Protecció Animal, entre altres.

Els seus companys i les seves companyes n’han destacat el rigor i la capacitat de generar consensos.

El seu substitut al Parlament serà Jose Ferrà, setè a les files ecosobiranistes i actual cap de gabinet de Vicenç Vidal a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.