Les dones del Consell se sumen a la vaga feminista

Les dones de la institució animen a la resta a sumar-se a l’aturada feminista del 8M


Les dones del Consell de Mallorca aturen. En motiu de la vaga feminista convocada pel 8M, les càrrecs de la institució insular han explicat que les dones de l’equip de govern faran vaga per mostrar el seu sport a la lluita feminista i han animat a la resta de dones, tant del Consell com de Mallorca a secundar-la.

La directora insular de política lingüística, Aina Sastre, ha estat la portaveu de MÉS per Mallorca i ha destacat que "demà tenim més de 1000 motius per secundar la vaga feminista. "Farem vaga perquè serà des del feminisme transversal i inclusiu des d’on farem caure l’extrema dreta. Davant els atacs reaccionaris que ens volen retallar drets i llibertats, davant el sistema patriarcal i capitalista les dones feministes hi lluitam en contra frontalment. Estam segures que no hi haurà veritable transformació si no es compta de manera essencial amb les dones", ha conclòs.

Per la seva banda, Aurora Ribot ha destacat que "quan les dones ens aturam, s’atura el món. Aquesta realitat és la que hem de demostrar demà". La consellera Carmen Palomino ha assegurat que "avui més que mai és temps de dones, davant els que senten nostàlgia del blanc i negre".