Laura Celià: "Tenim un projecte perquè Sóller esdevingui un referent”

Dació de comptes i avanç del projecte de ciutat de Més per Sóller en una Trobada Oberta amb molta assistència


La sala ha quedat petita davant les més de 60 persones que han assistit a la trobada oberta de MÉS per Sóller. L’actual batle, Jaume Servera, ha presentat la futura candidata i cap de llista a les properes eleccions del mes de maig, Laura Celià.

Celià, regidora de Transparència, Participació Ciutadana, Cultura i Festes ha reivindicat la feina feta en aquesta legislatura des de l’equip de govern i ha reivindicat Sóller com a ciutat educadora, amb el protagonisme de les persones, la participació dels ciutadans, la connexió en xarxa entre persones i entitats, sempre amb vista a implantar mesures per respondre a reptes com l’habitatge o la mobilitat local.

“Hem d’enfortir els vincles entre persones i tenir cura dels més febles. La solidaritat és la clau per contrarrestar l’extrema dreta”

“Sóller té el potencial per convertir-se en una ciutat pionera, accessible, sostenible. Entre tots hem de decidir quina ciutat volem a mig i llarg termini.”

En la Trobada Oberta els regidors de Més han repassat, amb dades objectives i reculls de premsa local, les mesures executades en les àrees de govern que gestionen: mobilitat, cultura, participació, festes, béns i serveis, medi ambient, policia local, transparència i administració interna.

“L’esquerra gestiona amb seny els recursos públics. Sabem fer política econòmica, les dades ho evidencien.”

En el torn obert de paraules, els assistents a l’acte han exposat temàtiques com el transport públic, l’accés a l’habitatge, la transició energètica, la mobilitat dins el poble, l’impuls a l’ús social de la llengua, la valoració del pacte de govern, el deute municipal (reduït en aquesta legislatura) i l’enllumenat públic.

Més per Sóller és la segona força en nombre de vots en les eleccions locals i compta amb cinc regidors en el pacte de govern signat el 2015 amb els socialistes locals (amb quatre regidors) i encapçalat durant tot aquest temps per Jaume Servera (Més). La formació ecosobiranista encara la precampanya amb il·lusió i capacitat de feina per repetir els bons resultats de fa quatre anys, amb 1.775 vots a les eleccions municipals.