La transformació està en marxa. 100 dies de canvi

En els primers 100 dies MÉS per Mallorca ha fet feina per desenvolupar mesures adreçades a les persones i famílies que pateixen més la crisi, a crear les condiciones per fer possible un nou model, a protegir el territori i a vetlar per una major transparència i participació ciutadadana


Des de MÉS per Mallorca s’ha posat en marxa la Renda Social Garantida, l’Impost Turístic Sostenible, s’ha fet una campanya contudent per dir: No a les prospeccions i es fa feina per la recuperació del medi ambient. També s’ha fet evident la seva aposta decidida per la transparència. Tot això i molt MÉS en només 100 dies després de 4 anys de Terra Cremada del PP.

El 24 de maig la ciutadania, amb total claredat, va reclamar a les urnes una nova forma de fer política. MÉS per Mallorca, juntament amb MÉS per Menorca, va assumir la responsabilitat de donar resposta a aquesta demanda, després d’aconseguir un resultat històric. MÉS va passar de 5 a 9 diputats al Parlament i va augmentar de 4 a 6 el nombre de representats al Consell de Mallorca. I és que dels 36.068 vots del 2011 ha passat a obtenir la confiança de més de 65.000 persones.

Des que va entrar a les institucions, la formació ecosobiranista ha pres com a punt de partida i full de ruta els ‪#‎AcordPelCanvi‬ i les propostes del programa electoral de MÉS que també formen part del document signat pels partits que fan possible que hi hagi el primer govern íntegrament d’esquerres a Balears.

En aquests primers 100 dies s’han aconseguit fites que ha deixat clar quin és el nou tarannà: la recuperació del dret universal a rebre atenció sanitària, la derogació del TIL i la de la Llei de Símbols o un pla de xoc contra el frau fiscal.

Documents adjunts