La ciutadania podrà proposar els candidats i les candidates als premis del Consell de Mallorca

El termini per poder participar estarà obert fins al 28 de febrer i es farà mitjançant d’una plana web

El procés per a l’adjudicació dels premis i distincions d’aquest any inclou una novetat per part del Consell de Mallorca. A banda de les propostes fetes per parts dels grups polítics, en aquesta edició la ciutadania podrà proposar candidatures a través d’un formulari. La consulta es farà de manera virtual a través del web www.participaciociutadanamallorca.cat i estirà oberta fins al 28 de febrer.

Aquesta novetat per part de la institució insular cerca fomentar la participació ciutadana en les polítiques del Consell de Mallorca, recollir propostes de la ciutadania i establir un contacte permanent amb ella i fomentar la transparència.

Una vegada hagi acabat el termini per proposar els candidats, es disposaran els resultats del procés de participació ciutadana a la pàgina web. De la mateixa manera, també s’informarà de les candidatures preseleccionades de la Comissió informativa i de les distincions atorgades pel Ple.

Finalment i seguint el procés habitual, les candidatures definitives s’hauran d’aprovar al Ple del Consell de Mallorca.

L’acte de lliurament de les Medalles se celebrarà dia 24 d’abril. Aquests guardons volen reconèixer la tasca que persones i entitats que fan o han fet en benefici de l’illa de Mallorca i dels seus ciutadans i ciutadanes.