L’assemblea de MÉS per Mallorca ratifica la proposta de l’executiva

Fina Santiago i Miquel Mir seran consellers i Vicenç Vidal senador


L’assemblea de MÉS per Mallorca ha ratificat aquest dilluns la proposta de l’executiva per a les Conselleries de Serveis Socials i Medi Ambient, a més de pel senador autonòmic. Així, més de 350 persones han escoltat la proposta en què Fina Santiago i Miquel Mir serien consellers i Vicenç Vidal senador autonòmic.

Així, 192 persones han votat a favor, 44 en contra i 66 s’han abstingut. L’executiva ha assegurat que l’experiència i capacitat de lideratge han dut a proposar Santiago al capdavant d’Afers Socials i Esports, mentre que Miquel Mir té la joventut i renovació amb una sobrada experiència al capdavant de la Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat.

Pel que fa a senador autonòmic, Vicenç Vidal compta amb la sobrada capacitat en la gestió de temes transversals, des dels mediambientals, passant per l’autogovern o la cultura. Per altra banda, l’executiva ha proposat que el cap de llista Miquel Ensenyat faci de portaveu parlamentari per impulsar la tasca legislativa i visualitzar la feina del grup parlamentari.