Les inversions del Consell de Mallorca permeten eliminar barreres arquitectòniques i reformar els carrers d’Ariany

L’ajuntament d’Ariany ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 614.129 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit.

En paraules del Conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan Font: "les ajudes del Consell serveix per fer d’Ariany un poble amb menys problemes d’accessibilitat per a les persones amb diversitat funcional. El nostre compromís és que tots els edificis, i especialment els públics, estiguin adaptats per a no discriminar a cap persona"

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d’inversions de competència municipal es troben l’execució de la fase 2 d’un edifici municipal de serveis i l’adquisició d’un terreny solar a Son Siurana. El consistori també té previst solucionar les deficiències d’accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques en diversos edificis públics, la reforma de l’edifici municipal de serveis i el reforç del ferm d’un tram del Camí de Son Reixach i del Camí de Son Ribotet per valor de 480.000 euros.

Pel que fa al pla especial d’estalvi i eficiència energètica i vehicles elèctrics el consistori ha millorat l’eficiència energètica en instal·lació d’il·luminació existent amb una inversió de 28.300 euros.

Per altra banda, el poble ha obtingut 105.829 euros per a fer front a la despesa corrents.