Joan Verger, elegit cap de llista de MÉS per Montuïri a les eleccions de maig de 2019

Mig centenar de militants i simpatitzants triaren ahir vespre l’actual batle del municipi com a candidat a les properes eleccions municipals amb l’objectiu de revalidar el govern d’esquerres a l’Ajuntament de Montuïri


Joan Verger Rossinyol, actual batle de Montuïri, va ser proclamat ahir vespre com a cap de llista per una assemblea de MÉS per Montuïri que reuní una cinquantena de militants i simpatitzants. La reunió també comptà amb la participació de Bel Busquets, coordinadora de MÉS per Mallorca, i de Joan Font i Lluís Apesteguia, membre de l’executiva, venguts expressament per ser presents a l’assemblea.

Verger es va mostrar agraït per la confiança de tornar a ser cap de llista i va expressar que “el nostre poble ha de seguir millorant com ha fet aquests darrers quatre anys amb el govern de MÉS per Montuïri i no podem caure en el perill de tornar enrere”. El candidat a batle per la formació ecosobiranista afirmà que “en aquesta legislatura s’ha fet molta feina perquè Montuïri es posés al mateix nivell que la resta de pobles del Pla de Mallorca, per tant, no podem perdre una altra vegada en tren com ja el vàrem perdre en el passat”.

En declaracions poc després de l’assemblea, el batle de Montuïri destacà com a les dues mesures estrella de la legislatura que ara acabam que “hem posat ordre a les finances de l’Ajuntament, que fins fa tres anys i mig eren un autèntic desgavell, i també hem aconseguit un poble més dinàmic i participatiu amb un consistori obert a tothom i que col·labora amb totes les iniciatives”.

“Hem millorat instal·lacions municipals com el cementeri, la pista des Dau, el punt verd, l’Escola de Música i el local d’assaig de la Banda de Música, el poliesportiu es Revolt, etc”, apuntà Verger per tal de destacar altres mesures dutes a terme durant aquesta legislatura.

El candidat de MÉS per Montuïri també va fixar les línies de futur si tornen a governar assegurant que “la propera legislatura volem acabar la feina començada, com per exemple disposar d’un nou centre de salut, començar les obres a les cases de Son Forners i fer una millora significativa en les instal·lacions culturals de Montuïri”. Verger finalitzà manifestat que, de cara a la legislatura 2019-2023, “Montuïri ha de convertir-se en un municipi de referència pel que fa a participació ciutadana, dinamització cultural i polítiques actives de joventut”.

En els propers mesos es farà pública la resta de la candidatura de MÉS per Montuïri, de la qual Joan Verger assegurà que “serà una llista electoral que representarà la majoria dels ciutadans i les ciutadanes ja que entre la gent més compromesa amb Montuïri hi trobam la gent de MÉS.