Joan Mas: "Mentre enviem la nostra part del pastís Madrid no hi posa interès a entendre el nostre mercat laboral"


El diputat de MÉS per Mallorca, Joan Mas "Collet", ha acusat avui el govern espanyol de "no entendre la precarietat del nostre mercat laboral". De fet, el diputat ha afegit que des de Madrid "tampoc hi posen gaire interès en entendre re, mentre enviem la part de pastís que ens imposen". Així s’ha pronunciat Mas durant el ple del Parlament celebrat avui on, tot i les crítiques ha estès la mà al govern de les illes Balears per "reclamar a l’Estat "allò que ens pertoca". En aquest context, Joan Mas ha recordat que "hem estat grans contribuents, hem mantingut l’estat i els seus capritxos i ara és l’hora d’anar a Madrid a reclamar a exigir el rescat de les persones i del País".

Durant la compareixença del conseller de Turisme i Treball, el diputat ecosobiranista ha assegurat que el teixit d’autònoms, petites i mitjanes empreses locals "faran de xarxa allà on moltes famílies trobaran l’aixopluc necessari per passar els mesos que ens venen". Així ha dit "d’aquesta crisi en sortirem gràcies al mercat local". Per això ha reclamat canviar el paradigma. "Segur que si donam una mà al teixit de l’autònom, la microempresa i la PIME ens ho tornarà en forma de llocs de treball

D’altra banda i durant la compareixença del conseller d’Educació, Joan Mas, ha mostra la seva preocupació per les infraestructures educatives. "No podem passar un altre curs sense afrontar-les", ha dit. A més ha instat el Govern a mantenir el diàleg amb el sector. "Només la imprescindible complicitat entre totes i tots ens traurà d’aquest atzucac".