Joan Mas: "El PP s’ha instal•lat en la crispació com a estratègia per tapar els seus casos de corrupció"

El diputat de Més per Mallorca al Parlament Joan Mas "Collet" ha acusat al PP de crispar a la societat com a estratègia per tapar els casos de corrupció que continuen envoltant a la formació de dretes. Segons el diputat, els reiterats intents per derivar el debat polític a "falses crides a la llibertat" només tenen l’objectiu d’ "evitar que es parli de casos com la pròxima sentència de la caixa b del PP, la imputació de Maria Dolores de Cospedal o els sis milions d’Eduardo Zaplana que ara han localitzat a un compte de l’estranger".

En aquest context, el diputat ecosobiranista ha criticat la "posada en escena histriònica del PP fent falses crides a la llibertat". Així ha censurat la "irresponsabilitat del PP per tapar tots els fronts oberts que té". En aquest context, ha lamentat la proliferació de concentracions de joves els darrers vespres "animats per aquestes crides" i també per la "irresponsabilitat del govern de Pedro Sánchez i la seva negativa a prorrogar l’estat d’alarma".

Amb tot, ha demanat al PP que assumeixi les seves responsabilitats, i "demani perdó". Segons "Collet", "ningú posa en dubte que el PP és el partit més corrupte d’Europa i han d’assumir responsabilitats polítiques, demanar perdó a la ciutadania i retornar els doblers malversats", ha conclòs.