Joan Font explica el traspàs de les competències de Joventut als portaveus del Consell

El conseller de MÉS ha entregat una còpia de la informació als representants polítics perquè coneguin tots els aspectes del traspàs de competències del govern cap al Consell de Mallorca

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Joventut, Àlex Segura, s’han reunit amb els portaveus de tots els grups polítics del Consell de Mallorca per informar sobre les condicions del traspàs de les competències en matèria de joventut.

En aquest sentit, Joan Font ha indicat que aquesta reunió es va convocar "per informar de primera mà als grups polítics sobre les condicions en què es farà el traspàs i que puguin accedir a la documentació abans que la proposta d’assumpció de les competències vagi al Ple".

Durant la reunió, Àlex Segura ha explicat la feina que s’ha fet des del Consell per poder assumir aquestes competències. "Hem fet molta feina des de l’estiu passat i ara el Consell de Mallorca està totalment preparat per assumir les competències, això suposarà reprendre un impuls a les polítiques de joventut en l’àmbit insular", ha expressat. La voluntat del conseller ha estat tenir el màxim de transparència i col·laboració amb els grups polítics i durant l’encontre s’ha fet entrega d’una còpia de tota la informació. A més, la reunió també ha servit per escoltar les propostes dels portaveus que han assistit.

"Amb aquestes competències farem del Consell de Mallorca l’autèntic govern de l’illa, més fort i amb més capacitat per fer front a les demandes dels ciutadans. Volem un govern de proximitat", ha explicat el conseller de MÉS Joan Font