JAUME ALZAMORA: “EL NOSTRE COMPROMÍS ÉS DONAR EL MÀXIM SUPORT A LES EMPRESES AGRÀRIES DE MALLORCA”

Bel Busquets explica les ajudes al sector cultural en el ple del Consell de Mallorca que també ha aprovat els 17 milions d’euros de Mallorca Reacciona

El conseller de MÉS per Mallorca Jaume Alzamora ha defensat aquest dijous al ple del Consell la pagesia de Mallorca. Ha estat en una resposta a Vox, que havia presentat una moció demagògica sobre agricultura que el ple ha decidit rebutjar. “El nostre compromís és donar el màxim suport i atenció a les empreses agràries de Mallorca”, ha assegurat Alzamora. A més, el ple de la institució també ha aprovat una modificació de crèdit del pressupost de 2020 a fi de destinar 16,8 milions d’euros al pla de reactivació econòmica i social del Consell anomenat Mallorca Reacciona.

Durant la sessió, la vicepresidenta i consellera de cultura, Bel Busquets, ha explicat i defensat les mesures preses per ajudar les empreses del sector cultural davant la crisi del coronavirus. “Tenim tota una línia de feina per fer arribar recursos al sector cultural. Estarem a prop seu. El Consell és, ha estat i serà al costat de la cultura perquè la cultura no s’atura”, ha dit.