Inca farà classes de reforç pels alumnes amb problemes educatius

Weber: "És una prioritat de la nostra gestió, ja que moltes vegades l’accés a l’educació es difícil per motius econòmics"

L’àrea d’educació de l’ajuntament d’Inca ha posat en marxa una iniciativa per oferir un servei de classes de reforç escolar. Es tracta d’un projecte on participaran 100 alumnes de primer i segon d’ESO i que és la continuació del que es va oferir el curs passat.

La regidora de l’àrea, de MÉS per Inca, Alice Weber, ha explicat que es tracta d’"una iniciativa important a l’hora de democratitzar l’educació. Tant els centres educatius com les famílies han valorat la iniciativa com a molt positiva i necessària. No deixarem de fer tot allò que estigui a les nostres mans, per tal de consolidar l’educació mitjançant diferents fórmules. L’educació dels nostres alumnes és responsabilitat de tothom, i també és el nostre futur. És una prioritat".

Aquest programa va beneficiar a uns 60 alumnes durant l’any passat. Gràcies a l’èxit de la iniciativa i als centres d’educació s’ha prorrogat aquesta formació. Això reforça el treball pedagògic i educatiu que es fa als centres i dins de les famílies per augmentar l’èxit escolar de la comunitat educativa de l’illa.

Aquest programa de reforç escolar, es pot dur a terme gràcies a les subvencions, com ara el projecte ’Visibles’, que ha presentat l’àrea de Formació juntament amb l’àrea d’Educació, finançat per Fons Europeus, Sepe, Soib i Ajuntament d’Inca, i no menys important, degut a la implicació de les tècniques de les dites àrees i centres escolars.