Homenatge a Emili Darder i la resta de dirigents republicans assassinats el 1937

Antoni Noguera, candidat a la Batlia de Palma: “Només amb el patrimoni polític del batle Darder podrem fer una Palma lliure”


MÉS per Mallorca ha participat avui en l’acte unitari d’homenatge als dirigents republicans afusellats pels feixistes el 24 de febrer de 1937 (el batle de Palma, Emili Darder, el batle d’Inca, Antoni Mateu, i els dirigents polítics Alexandre Jaume i Antoni Maria Ques).

En l’acte ha intervingut el candidat de MÉS per Palma a la Batlia, Antoni Noguera, qui ha reivindicat el llegat polític del batle Darder. Noguera ha destacat els avanços produïts durant el mandat del batle republicà en àmbits com l’educació, la sanitat pública i la cultura. I ha parafrasejat la seva frase “Només la cultura ens farà lliures”, afirmant: “Només amb el patrimoni polític del batle Emili Darder podrem fer una Palma lliure”.

L’acte ha comptat amb un discurs de l’escriptor Llorenç Capellà, amb les intervencions de representants de les organitzacions convocants i amb la interpretació del Cant dels Ocells amb violoncel i violí. Finalment, els candidats i candidates de MÉS per Mallorca han lliurat una ofrena floral als dirigents republicans assassinats.