Guillem Rosselló, candidat a la batlia de MÉS per Campanet

Rosselló: “Campanet necessita continuïtat i enllestir el pla de mobilitat”


A l’assemblea de MÉS per Campanet s’ha presentat a Guillem Rosselló (Economista. Campanet, 1972) com a candidat a batle per les properes ellecions municipals. Rosselló és actualment regidor i substituirà a l’actual batlessa, Magdalena Solivelles, que va encapçalar la candidatura al 2015.

En la presentació, el cap de llista ha fet menció a la magnífica tasca realitzada en aquesta legislatura per tot l’equip de Govern destacant “les inversions realitzades en el municipi i sobretot la posada en marxa del pla de mobilitat”. La intenció de Rosselló és intentar repetir els magnifics resultats obtinguts en les passades eleccions en la qual es va obtenir la majoria absoluta. “Esper obtenir l’aval de les Campaneteres i Campaneters per continuar millorant la vida dels nostres majors, de les famílies, dels joves, duent una gestió acurada i eficient dels recursos, amb transparència, com a senya d’identitat del nostre partit”.

En les pasasdes eleccions MÉS per Campanet va obtenir la majoria absoluta amb 6 regidors, PSOE 3 regidors i PP 2 regidors.

Guillem Rosselló incideix en que “la base del nostre programa recau sobre la continuïtat en el desenvolupament del pla de mobilitat, la gestió de residus, les inversions, l’eficiència en els recursos i la bona programació cultural que s’ha duit a terme per tal de millorar la vida de les persones que viuen i visiten Campanet”.