Guillem Balboa: "Som la garantia de les polítiques d’esquerres, l’amnistia i els drets civils per a tothom"

MÉS-Esquerra celebra el seu acte central a Palma amb una bunyolada i una ballada popular

MÉS-Esquerra ha celebrat avui horabaixa el seu acte central de campanya al Parc de Ses Estacions de Palma. L’agrupació de MÉS per Palma ha organitzat la vetllada amb una bunyolada i una ballada popular amb música d’Al Mayurqa.

Durant els parlaments, el candidat al Congrés, Guillem Balboa, ha assegurat que "som la garantia de polítiques d’esquerres, amnistia i drets civils per tothom i l’exercici ple de la sobirania per a tots els pobles de l’Estat". El candidat s’ha compromès a defensar els interessos de les Balears i ha assegurat que "tenim l’acord i el pacte dins el nostre ADN i sabem que només amb la contribució de les esquerres sobiranistes com Més-Esquerra serà possible un govern realment progressista a l’Estat Espanyol".

Balboa ha estat acompanyat dels números 2 i 3 al Congrés, Patricia Font i Mateu Matas ’Xurí’, i de la número 1 al Senat, Lila Thomàs; mentre que els regidors de Palma Antoni Noguera i Neus Truyol s’han encarregat de fer les presentacions i conduir l’acte.

Mateu ’Xurí ha recordat que "aquests dies ens han plogut molts d’atacs" i que "la dreta ens vol il·legalitzar, fins i tot parla de la nostra sang o de la mort dels nostres fills", en referència als vídeos i afirmacions als debats dels dirigents de Vox, Jorge Campos i Antonio Salvà.

’Xurí’ ha ha insistit que "les Balears necessiten veu pròpia, una veu democràtica, justa, lliure i feminista" i ha donat pas a la candidata al Senat, Lila Thomàs. Thomàs, ha recordat com "avui mateix hem tornat a viure un episodi en què el PSOE ha posat la bandera davant la democràcia i les llibertats" amb l’aprovació del decret-llei que permet tancar webs sense ordre judicial. "Això és gravíssim; això passa als països dictatorials, però aquí ho impulsa el PSOE".