GUILLEM BALBOA: "SENSE LLIBERTATS I AUTOGOVERN NO HI HAURÀ NI PENSIONS NI DRETS LABORALS"

MÉS-Esquerra celebra el seu acte de final de campanya al casal de Ca Ses Monges de Son Sardina degut a la previsió de pluja

L’acte final de campanya de MÉS-Esquerra s’ha celebrat finalment aquest divendres horabaixa al casal de Ca Ses Monges a Son Sardina degut a la previsió de pluja. El candidat al Congrés, Guillem Balboa, ha advertit que "Sense llibertats i autogovern no hi haurà ni pensions ni drets laborals". El candidat ha demanat un darrer esforç a la militància en el boca-orella i ha assegurat que és necessari que hi hagi "una veu sobiranista, progressista, ecologista i feminista que no se degui a ningú més que a la ciutadania de les Illes Balears" a Madrid.

A l’acte hi han assistit els principals dirigents de MÉS per Mallorca i hi han intervingut, a més de Balboa, la candidata al Senat, Lila Thomàs; el número 3 al Congrés, Mateu Matas ’Xurí’, i la senadora d’Esquerra Republicana de Catalunya, Mirella Cortès.

Mateu ’Xurí ha criticat l’actitud repressora de l’Estat i la insistència de Vox "en il·legalitzar MÉS-Esquerra i altres forces democràtiques". A més, segons ha apuntat, "el problema és que partits com el PP li fan el joc i ens volen que sortim del Govern".

Thomàs, ha demanat la confiança per a MÉS-Esquerra perquè "som la garantia que l’esquerra espanyola faci polítiques a favor dels treballadors, les dones, les minories i el medi ambient" i també la única manera de pressionar "pel dret a decidir i l’amnistia als presos polítics".