Gallardo: “Sánchez va presentar uns pressupostos improvisats, sense els suports necessaris i injustos per a les Balears


El diputat de MÉS per Mallorca, Miquel Gallardo, ha lamentat que “el govern espanyol no hagi estat capaç d’haver pactat els pressupostos. En declaracions als mitjans, Gallardo ha assegurat que el president de l’Executiu “va presentar uns pressupostos de manera improvisada, sense tenir garantits els suports necessaris i injustos per a les Balears”.

L’ecosobiranista ha explicat que “volíem uns pressupostos socialment avançats i que fossin justos per a les Balears i només complien la primera premissa”. Gallardo ha remarcat també que “un diputat de MÉS per Mallorca a Madrid hagués fet el mateix que En Marea, votar en contra d’uns pressupostos que no són prou bons per al nostre territori”.

Proposta de senador

Pel que fa a la proposta de senador del PP, Gallardo ha assegurat que “és més del mateix”. “El PP ha escollit un senador autonòmic que no té cap garantia que no faci el mateix que l’anterior: anar a Madrid sense saber què fa per defensar els interessos de les Illes Balears, que és la tasca d’un senador autonòmic”, ha sentenciat. El diputat ecosobiranista ha recordat que MÉS per Mallorca “vam demanar una reforma del reglament per no trobar-nos en la situació amb què ens trobarem a l’hora de votar.”