Gallardo: “Necessitam el REB. Pedro Sánchez no pot deixar a l’estacada les Illes Balears”

MÉS per Mallorca mostrarà el seu rebuig a la proposta de senador al ple de demà


El diputat ecosobiranista Miquel Gallardo ha subratllat aquest dilluns en roda de premsa la necessitat de tenir el REB abans que es convoquin les generals. "Pedro Sánchez no pot deixar a l’estacada les Illes Balears, ha d’aprovar el Decret Llei perquè el REB tiri endavant", ha assegurat. Gallardo ha explicat que "parlarem amb forces del Congrés per tirar endavant un REB que sigui bo per a les Balears". El diputat ha recordat que al govern Sánchez encara li queden "coses pendents" com la derogació de la Llei Mordassa o la de la reforma laboral.

Ple de dimarts

D’altra banda, la diputada Joanaina Campomar ha reiterat el rebuig de la formació ecosobiranista a la proposta de senador del Partit Popular. "No confiam en la proposta del PP, han demostrat que no han fet feina per les Balears", ha dit i ha explicat que "volem senadors que facin feina per a les nostres illes i donin explicacions davant aquesta cambra".

Campomar també ha volgut traslladar el suport del grup parlamentari al batle de Palma, Antoni Noguera, davant una denúncia amb "interessos polítics" quan el que precisament s’ha fet ha estat "defensar els drets de la gent i una ciutat viva, on les persones no s’hagin de veure expulsades de la seva ciutat".