Gallardo: “El nou decret de lloguer compleix amb les demandes de MÉS per Mallorca”


El diputat de MÉS per Mallorca Miquel Gallardo ha valorat aquest dimecres el decret de lloguer que està negociant el govern espanyol amb altres grups parlamentaris. Aquest decret, ha afirmat, “compleix amb les demandes de MÉS per Mallorca” que “hem traslladat tant des del Parlament com des de l’Ajuntament de Palma”.

Aquest document, ha explicat Gallardo, contempla la limitació per zones del preu del lloguer i l’ampliació del termini mínim pels contractes de tres a cinc anys. A més, ha destacat el diputat ecosobiranista, “obri la porta a què Balears com a comunitat pugui limitar els preus de lloguer” una passa que Gallardo ha qualificat d’”importantíssim”.

Cas Over

D’altra banda, Gallardo ha afirmat que les darreres notícies sobre el Cas Over i Rodrigo de Santos i Rodríguez “acabarà de demostrar el que va dir la sentència de l’Audiència Nacional: que el PP és una organització criminal”.

El diputat ecosobiranista també ha mostrat la “sorpresa” per la fuga de gent del PP, una fuga “que no ha estat pels casos de corrupció sinó per motius ideològics”. Segons Gallardo, el Partit Popular havia “aglutinat fins ara l’extrema dreta”, que s’està disgregant en altres forces polítiques.