Fornalutx millora la xarxa d’aigua potable i l’accessibilitat gràcies a les ajudes del Consell

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, visità ahir Fornalutx amb l’objectiu de conèixer el desenvolupament dels projectes finançats amb més de 500.000 euros.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren el municipi de Fornalutx per tal de seguir en primera persona el desenvolupament els projectes subvencionats pel Consell de Mallorca i que han suposat una inversió pel municipi de més de 500.000 euros.

Amb aquests doblers, Fornalutx millorarà la xarxa d’aigua potable i l’adaptació dels excusats existents. També construirà una rampa adaptada a l’equipament municipal Can Xoroi, i rehabilitarà el magatzem existent a l’aparcament públic municipal. Per altra banda, també executa un projecte de reforma interior de la biblioteca municipal, i un altre de reparació i millora dels forjats i mitjanera de l’aparcament públic. Fornalutx també ha pogut adquirir una camioneta mixta amb equip netejador d’alta pressió i nous hidrants.