Ferrà: “Robar una bicicleta surt molt més car que malversar, prevaricar i generar frau a l’Administració”

MÉS per Mallorca reitera que el reconeixement de presos polítics és qüestió de democràcia


El portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, ha valorat aquest dilluns en roda de premsa el judici pel cas Over. “Robar una bicicleta surt molt més car que malversar, prevaricar i generar frau a l’Administració”, ha afirmat. Ferrà ha reafirmat el desacord de MÉS per Mallorca en el pacte de Jaume Matas amb la Fiscalia, un pacte que agreuja el problema de confiança de la ciutadania cap a les institucions. “Un expresident del PP, de la comunitat i exministre ha confessat que el PP s’ha finançat il·legalment, un fet que no hauria de passar per alt”.

D’altra banda, el també diputat ecosobiranista ha reivindicat que des de MÉS per Mallorca se seguirà defensant l’existència de presos polítics a l’estat espanyol. “No és un tema de Catalunya, sinó de democràcia i que ens afecta a tots”, ha afegit. Respecte al fet que s’hagi qüestionat que les persones duguin llaç groc, Ferrà ha criticat que “recentment hem vist l’amenaça amb el retorn del TIL i ara veiem que la Llei de símbols torna a estar a l’agenda del PP”.

Ple de dimarts que ve

Al proper ple hi haurà dues propostes amb un ampli consens: la proposta de llei contra les prospeccions i la del senador de Formentera. Ferrà ha explicat que hi ha “unitat i consens, per la qual cosa seran previsiblement aprovades i remeses a Madrid. Esperam que la Mesa del Congrés no posin problemes per la seva tramitació i debat”.