Ferrà: “L’Oficina Anticorrupció és important perquè casos com el de Matas no es repeteixin”

MÉS per Mallorca manifesta la satisfacció per l’aprovació de totes les propostes al ple del Parlament


El portaveu del grup parlamentari, Josep Ferrà, ha valorat aquest dimecres en roda de premsa la notícia sobre la decisió de Jaume Matas: “L’acord del senyor Jaume Matas amb la Fiscalia apunta que es podria demostrar i constatar que el PP es va finançar il·legalment tots aquests anys”. Josep Ferrà també ha subratllat que “l’Oficina anticorrupció és important perquè casos com aquest no es repeteixin” i ha afegit que “formacions com el PP diguin que aquesta Oficina no és necessària quan s’evidencia que s’ha finançat il·legalment posa en qüestió als dirigents del partit”.

El també diputat ecosobiranista ha mostrat, per altra banda, “la satisfacció per com va anar el debat de les propostes de resolució”. “Vam treballar intensament per arribar al màxim de consensos amb totes les forces polítiques, que es va manifestar amb el fet que poguérem aprovar totes les propostes de MÉS i poguérem participar d’altres presentades per altres grups”, ha afegit.

Ha subratllat la proposta del de Llevant, que du al fet que es reconegui la seva importància dins el conveni ferroviari. A més, ha destacat també “que el Parlament reconegui i ho digui a Madrid, que l’article 155 no és una bona opció ni ajuda a millorar els valors democràtics, per contribuir a solucionar el conflicte que tenim no només a Catalunya, sinó a tot l’Estat perquè és una qüestió de democràcia”.