Josep Ferrà: “Instam al PP que faci públic el document que demostra que hi havia acord entre l’Estat i el Govern pel REB”

MÉS per Mallorca té com a objectiu primordial que el règim especial entri en vigor l’1 de gener de 2019


El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha exigit al Partit Popular que “faci públic el document que demostra que hi havia acord entre l’Estat i el Govern pel REB”. En roda de premsa, Ferrà ha explicat que les dades que va donar Biel Company fa un mes en roda de premsa són falses i que havien estat inflades, per la qual cosa no es corresponien amb les que s’havien negociat.

El també diputat ecosobiranista ha subratllat que per seguir fent feina per millorar el REB “és necessari saber on s’havia deixat la negociació amb l’anterior govern espanyol i quin serà el punt final de la negociació actual”. Per aquesta raó, s’ha de conèixer el document que el PP de Balears diu que té i seguir millorant la proposta. MÉS per Mallorca, com ha subratllat Ferrà, “té un objectiu primordial, que dia 1 de gener de 2019 el REB estigui en vigor”.

Ferrà també ha explicat que la voluntat de la formació ecosobiranista és avançar i que la proposta de Règim Especial es pugui millorar des d’ara i fins que acabi l’any. Tanmateix, Ferrà ha apuntat que MÉS per Mallorca “podria arribar a un acord perquè entri en vigor més tard només si és perquè s’està millorant el REB”.

Gratuïtat pàrquings Son Espases i Can Misses

Respecte a la proposició de llei presentada juntament amb PSIB, Podem i Gent per Formentera per a la gratuïtat dels pàrquings dels hospitals Son Espases i Can Misses, Josep Ferrà ha assegurat que el primordial és garantir que aquests aparcaments no s’hagin de pagar en un futur, però sobretot “arribar a un consens i acord per aconseguir la màxima unanimitat possible entre tots els grups parlamentaris”. El portaveu del grup parlamentari ha explicat que MÉS per Mallorca està fent feina per arribar a aquest consens i que “mantenim les portes obertes a qualsevol opció que garanteixi igualment que la gratuïtat dels pàrquings es farà efectiva”.