Ferrà: "El PP sempre han dut a terme una campanya per enderrocar al conseller d’Agricultura dels pactes de progrés i en aquesta legislatura ha fracassat"

MÉS per Mallorca votarà en contra de la PNL presentada per Xelo Huertas perquè posa en qüestió la feina d’un servei públic


MÉS per Mallorca ha mostrat la seva sorpresa davant la interpel·lació presentada pel PP al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca Vicenç Vidal en relació a les interconnexions del Pla Hidrològic. El portaveu adjunt al Parlament Josep Ferrà ha explicat que "Vidal ha comparegut al Parlament per donar comptes sempre que se’ls hi han demanat" i ha criticat que "El PP sempre ha dut a terme una campanya per enderrocar al conseller d’Agricultura dels pactes de progrés i en aquesta legislatura ha fracassat" i ara Biel Company «intenta ja a la desesperada malmetre la imatge del conseller Vidal".

Ferrà ha recordat que el Partit Popular va deixar el Pla Hidrològic sense aprovar i que va haver de ser el conseller Vidal, des de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, el que va aprovar el Pla i el que està treballant per modificar l’actual. "Va ser també el senyor Company qui va suprimir els indicadors de sequera i, per tant, "va suprimir una sequera. Va suprimir el coneixement per part de la ciutadania i d’alguns agents ambientals de que l’illa d’Eivissa estava en sequera des de feia dos anys".

D’altra banda, el portaveu David Abril ha explicat que MÉS per Mallorca votarà en contra de la Proposició No de Llei (PNL) que presentarà demà al Parlament la diputada Xelo Huertas. "Consideram que no s’hauria de fer espectacle, i dic espectacle perquè no se li pot dir periodisme, d’una desgràcia com és la mort d’un infant i no s’hauria de voler fer partidisme i treure rèdit polític de situacions personals, com demà es tornarà a intentar en aquest Parlament", ha assegurat. Abril també ha dit que "no es pot ser progressista i posar en qüestió la feina d’un servei públic" i que "nosaltres des de la política, i crec que hi haurà bastanta unanimitat entre els grups parlamentaris, no col·laborarem en aquest espectacle".

Josep Ferrà serà portaveu al Parlament

David Abril ha anunciat a la roda de premsa de dilluns que després de les festes de Pasqua deixarà el seu escó al Parlament i serà Josep Ferrà el que passi a ser portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca.