Ferrà: "Demanam al senyor Rajoy que no esperi ni un minut més i dimiteixi"

MÉS per Mallorca veu positiva la moció de censura i un canvi de govern per poder seguir les polítiques dels Acords pel Canvi amb suport estatal


El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assegurat aquest dimecres en roda de premsa que la moció de censura presentada pel PSOE al govern del Partit Popular és "una mesura molt positiva per a les Illes Balears. Tanmateix, Ferrà ha assegurat que el que hauria de fer el president del govern espanyol és dimitir: "demanam al senyor Rajoy que no esperi ni un minut més i dimiteixi. Hauria d’haver presentat automàticament la seva dimissió després que el dijous passat se sabés la sentència del cas Gürtel, però encara hi és a temps".

"Qualsevol opció és millor que el PP i Ciutadans, tant pels interessos de les Balears com per les polítiques socials i econòmiques", ha afirmat Ferrà. El també diputat ecosobiranista ha recordat que, encara que Ciutadans hagi escapat del focus durant aquest procés, "ha estat còmplice del govern del Partit Popular, que no només està tacat per la Gürtel sinó per les polítiques que ha fet aquests anys". Un canvi de govern, ha afegit, serà bo per les Balears perquè fins ara l’Estat "s’ha dedicat sistemàticament a aturar qualsevol iniciativa innovadora del Govern de les Illes Balears. El govern espanyol ha utilitzat tots els instruments que ha tingut per fiscalitzar qualsevol política pionera impulsada des d’aquí".

Josep Ferrà també ha apuntat que aquesta moció serà bona perquè Maria Salom deixaria de ser delegada del govern espanyol. "La senyora Salom ha estat còmplice d’aquesta fiscalització, no només al Govern sinó de les polítiques dels consells insulars i dels ajuntaments, i ha intentat tombar drets com el de la carrera professional". "És necessària aquesta moció i canvi de govern perquè les polítiques dels Acords pel Canvi tinguin acompanyament polític i econòmic per part del govern estatal", ha afegit.