Fa 24 anys Ramon Orfila va vaticinar que aquest dia arribaria

Ha entrat al Parlament el projecte de llei que permetrà tenir una Protecció Animal sense excepcions


"MÉS per Menorca i MÉS per Mallorca som els hereus de les persones que han defensat, com ho va fer Ramon Orfila que la llei de protecció animal no pot tenir excepcions", ha assenyalat avui al Parlament Margalida Capellà, qui ha explicat que avui es comença a fer realitat el que el diputat de PSM Menorca va reclamar fa 24 anys a la Sala de les Cariàtides i que va ser rebutjat pel PP i UM. Avui, els partits que donen suport als #AcordsPelCanvi han aconseguit que aquestes reivindicacions es comencin a desenvolupar com a llei. Parteixen de la convicció que la tortura no és cultura, i així les formacions progressistes es fan ressò de la sensibilitat majoritària en contra del maltractament animal.

A la sala de plens membres de l’associació Mallorca Sense Sang i AnimasNaturalis han celebrat la presa en consideració d’aquest projecte de llei que prohibirà les corregudes de bous, els correbous i qualsevol activitat o espectable que causi estrès o violència als animals.

Per la seva banda, la diputada de MÉS per Menorca, Patrícia Font ha assenyalat que "el tracte als animals posa a prova el tracte que la humanitat es dóna a si mateixa i el concepte que té d’ella mateixa" i en aquest mateix sentit, Font ha citat el filòsof Sèneca: "La crueltat no és digna dels humans”.

https://youtu.be/BxJfanzZP3M