Ensenyat: “On hi havia corrupció, a partir d’ara hi haurà habitatge social”

Can Domenge es destinarà a la construcció de 244 habitatges de lloguer


Aquest divendres, el Consell ha cedit a l’IBAVI 32.000 metres quadrats de la finca de Can Domenge per construir-hi 244 habitatges de lloguer social. El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “donam un canvi de perspectiva a un espai que sempre s’havia vinculat amb la corrupció. On hi havia corrupció, a partir d’ara hi haurà habitatge social”.

Ensenyat ha subratllat la importància d’aquesta fita “en un moment on l’actual, on l’accés a l’habitatge, sobretot pel nostre jovent, és una dificultat”. “L’accés a l’habitatge és un dret i garantir-lo és un dels reptes més importants que tenim avui dia”, ha assenyalat també. El també número 1 a la llista del Parlament ha remarcat que “les prioritats dels governs progressistes queden ben clares” i que s’estan fent passes molt importants per pal·liar la “política nul·la” que s’ha fet en matèria d’habitatge públic fins al moment.

La col·laboració institucional, ha recordat Ensenyat, no és només entre Consell i Govern, sinó que també s’ha implicat l’Ajuntament de Palma, “que ha permès que sigui possible la modificació dels usos dels terrenys per poder-los destinar així a habitatges”.