Ensenyat: “El PP i Cs són responsables del blanqueig del discurs d’extrema dreta de VOX”

MÉS per Mallorca mostra la seva preocupació pel retrocés democràtic a Andalusia


El candidat a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha traslladat la preocupació de MÉS per Mallorca pel pacte PP-Cs-VOX a Andalusia. Ensenyat ha criticat que el Partit Popular fes seves les demandes de VOX per governar i que Cs els hi donàs suport: “El PP i Cs són responsables del blanqueig del seu discurs d’extrema dreta”.

El també president del Consell de Mallorca ha alertat que el refermament d’aquest pacte “significa un retrocés en els valors democràtics i l’estat del benestar”. Ensenyat ha incidit en què el discurs de VOX és “un discurs de l’odi que atempta contra la vida de les dones i contra la diversitat sexual i cultural” i que ha estat “gràcies al PP i a Cs que ha arribat a les polítiques públiques”.

Miquel Ensenyat ha recordat que, contra el discurs de VOX i el blanqueig de les seves polítiques, “és necessari un espai polític d’esquerres fort, que posi les persones i el seu benestar al centre de les polítiques” i una aliança amb la societat “per fer front al discurs de l’odi que intenten implantar”.