Ensenyat: "El nostre compromís era reduir el projecte i és el que hem fet. Serà més petita que la carretera de Manacor"

El Consell de Mallorca reduirà en 80.000 m2 la carretera Llucmajor-Campos. Tindrà 10 metres menys d’amplada

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern ha anunciat avui, que després de revisar el projecte de desdoblament de Campos-Llucmajor per veure si es podia redimensionar els metres i l’impacte, els tècnics del Consell de Mallorca han conclòs que es pot reduir encara 10 metres d’amplada. Per tant, el projecte passarà d’una secció de 54’82 metres a una altra de 45’50.

Aquesta reducció tindria un impacte de més de 80.000 metres i serà un projecte molt més petit que el que volia fer el Partit Popular, amb quasi 20 metres menys que la que es proposava fer inicialment. Aquesta nova proposta serà 45 centímetres més petita que el desdoblament de la carretera de Manacor.

El president del Consell,i candidat de MÉS a la presidència del Govern, Miquel Ensenyat, ha explicat que "el nostre compromís era reduir el projecte del desdoblament i és el que hem fet. Sempre hem defensat que calia redimensionar aquesta obra" En aquest sentit, Ensenyat ha defensat que ja s’havia fet una primera reducció "considerable" respecte del projecte del PP i ara "fem una passa més reduint encara més aquesta infraestructura".

D’acord amb Ensenyat, "Aquesta nova revisió del projecte respon al compromís de MÉS per Mallorca amb la defensa del territori. De fet, i amb les noves valoracions dels tècnics el consum territorial minvarà prop de 80.000 metres quadrats".