ENSENYAT CRITICA L’OPORTUNISME I EL FALS MUNICIPALISME DEL PP

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament, Miquel Ensenyat, ha criticat avui l’oportunisme del PP arran les seves darreres propostes tant per alliberar els romanents municipals com per desplegar els aspectes fiscals que encara hi ha pendents del Règim Especial de les Illes Balears. En aquest context, el portaveu ecosobiranista ha recordat que "ells mateixos són els que van aprovar la Llei Montoro i l’han mantenguda en vigor durant anys. Ara, amb una proposta de maquillatge volen tapar que durant anys han ofegat els nostres ajuntaments", ha dit.

De la mateixa manera, EnsenyaT, s’ha referit al Règim Especial de Balears (REiB), aprovat en el Congrés amb rang de llei. "Aquesta és l’única proposta vàlida. El PP no té cap credibilitat presentant una proposta que podien haver aprovat durant anys de govern. Ells i el PSOE no han fet altra cosa que tirar pilotes damunt el terrat de l’altre sense fer cap avanç".

En aquest sentit, Ensenyat ha indicat que els nous Pressupostos Generals de l’Estat són "una oportunitat" perquè contemplin aquest REIB.