El tribunal avala la suspensió de llicències del Consel

El Tribunal Superior de les illes ha desestimat la petició de l’empresa promotora de Ses Fontanelles. Els magistrats no aprecien que la suspensió aprovada per consell concorri contra la normativa

Els tribunals han donat la raó al Consell de Mallorca. Els magistrats han desestimat una petició de l’empresa promotora del centre de Ses Fontanelles contra la suspensió que va aprovar el ple del Consell de Mallorca. La suspensió de llicències està lligada a l’aprovació d’un nou PECMA. Segons la decisió judicial, el tribunal no aprecia que la suspensió aprovada pel Consell concorri en contra de la normativa.
Cal recordar que la suspensió de llicències està en vigor d’ençà que es va publicar al BOIB l’acord de Ple. La seva vigència és fins a l’aprovació inicial del PECMA amb un màxim de dos anys.

En paraules del Conseller de MÉS Pere fuster, la decisió dels tribunals "és molt positiva. És una moratòria necessària i ben fonamentada jurídicament. Aquesta resolució reforça el paper del consell i la voluntat del mateix d’aprovar un PECMA respectuós amb el territori i el medi ambient. A més, és una bona notícia que ens encoratja per seguir endavant amb les polítiques pensades per afavorir el petit i mitjà comerç. Sempre hem defensat un nou model econòmic per redistribuir la riquesa i amb les nostres accions de govern ho demostram"