El Consell presenta les novetats als Premis Mallorca

La directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre, ha presentat la convocatòria de la nova edició dels Premis Mallorca de creació literària, amb les modalitats de narrativa, poesia i assaig, amb una dotació de 35.000, 25.000 i 30.000 euros respectivament.

La Directora Insular de Política Lingüística, Aina Sastre, ha presentat la convocatòria de la nova edició dels Premis Mallorca de creació literària, amb les modalitats de narrativa, poesia i assaig, amb una dotació de 35.000, 25.000 i 30.000 euros respectivament.

Enguany el premi inclou la dotació econòmica per l’autor però també per l’edició dels llibres. Això, en paraules de la responsable, Aina Sastre "és un incentiu més per als escriptors, que ara tindran la possibilitat de publicar amb l’editorial que més les interessi pel seu futur professional". Les bases del premi també contemplen que les editorials que publiquen les obres han de complir amb una sèrie de requisits que donin a la publicació "la projecció d’uns guardons com els Premis Mallorca, on es premia l’excel·lència de la producció literària en català".

El lliurament dels premis s’inclourà dins els actes de celebració de la Diada de Mallorca del 31 de desembre.