El Consell llança una campanya per fer valer el lleure educatiu

El Servei de Joventut ha repartit entre les entitats juvenils mascaretes i estoigs amb informació de les mesures sanitàries aplicades al sector i un missatge d’ànim per a les persones voluntàries que en formen part

El Consell de Mallorca, a través del Servei Insular de Joventut, ha posat en marxa una campanya de suport i promoció del sector del lleure educatiu, dirigida, d’una banda, a les persones voluntàries de l’àmbit i, de l’altra, a les persones usuàries de les entitats. Precisament, les associacions de lleure més importants de Mallorca s’han trobat amb el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el director insular de Participació i Joventut, Àlex Segura.

L’objectiu de la campanya, que té com a missatge principal «Lleure segur, experiències imparables», és doble. En primer lloc, s’ha volgut fer valer la tasca i l’esforç del jovent que forma part d’aquest sector i que ha duit endavant els projectes de lleure des del principi del desconfinament. Per tant, aquesta campanya institucional pretén animar els voluntaris i les voluntàries que el conformen.

Tal com ha explicat Alzamora, «hem utilitzat la paraula imparable perquè consideram que el lleure i el paper de les entitats juvenils és fonamental per a la socialització d’infants i joves i per al conjunt de la societat, i la covid-19 no ha d’impedir que el desenvolupin −això sí, amb totes les mesures de seguretat necessàries−. De fet, és un sector que ja a l’estiu va adaptar els protocols i la incidència del coronavirus a les activitats de temps lliure va ser molt baixa». «Des del Servei de Joventut tenim com un dels objectius principals fomentar i donar suport a les entitats juvenils de lleure educatiu, i sabem que aquesta campanya era molt necessària ara mateix», ha afegit el conseller de l’àmbit.