El Consell de Mallorca destina 23 milions d’euros en ajudes a Sant Llorenç

El Consell de Mallorca ha aprovat avui una dotació econòmica per Sant Llorenç. També s’ha llegit una declaració institucional al ple, que ha començat amb un minut de silenci per la tragèdia.


El Consell de Mallorca ha aprovat avui una dotació econòmica de 23 milions d’euros per a Sant Llorenç. La mesura vol pal•liar les necessitats de les persones del municipi que s’han vist afectades per les inundacions i que, en molts de casos, ho han perdut tot. En concret, el Consell ajuda amb les instal·lacions que s’han vist perjudicades, mitjançant actuacions urgents.

La institució insular ha fet un balanç dels doblers que es necessitaran per a la reconstrucció de les infraestructures. El total de l’import són més de 20 milions d’euros

Per altra banda, la declaració institucional que s’ha llegit al ple destacava "la qualitat humana en la resposta a la tragèdia. Des del primer moment la societat mallorquina s’ha implicat en les tasques de recuperació de la normalitat a la zona. Com a representants de l’illa de Mallorca volem manifestar el més profund agraïment i l’orgull de comprovar que, davant l’adversitat, la generositat ha estat la resposta".

Tota la corporació ha fet un minut de silenci per recordar les víctimes de la tragèdia i el balanç tràgic viscut per les inundacions; 12 morts i un nin que, a hores d’ara, es trobe encara desaparegut.