El Consell de Mallorca crea 60 noves places per a persones dependents

Les obres de remodelació de l’antic edifici C de la Llar d’Ancians que han tingut un cost d’1.497.536,5€, suposen l’adaptació de l’espai al model d’atenció centrat íntegrament en la persona

Les obres de reforma i adaptació de l’antic edifici C de la Llar d’Ancians ja han finalitzat. Després de 18 mesos de feina, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i la seva direcció insular d’Atenció a la Dependència han pogut fer realitat uns dels projectes més importants i necessaris d’aquesta legislatura.

Aquestes obres, en les que l’IMAS ha invertit un total d’1.497.536,5€, suposen la creació de 60 noves places per a persones dependents, així com l’adaptació dels serveis al model d’atenció centrat en la persona que defensa la institució insular.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, han inaugurat avui la reforma d’aquestes instal•lacions, un dels centres residencials per a gent gran del Consell.

Ensenyat ha manifestat que "el projecte que avui presentam respon al compromís que té l’actual Consell de Mallorca amb les persones, i concretament amb les que més necessitats tenen".

Per la seva part, la consellera Margalida Puigserver ha assegurat que "un dels principals objectius de l’IMAS és el de reduir la llista d’espera de dependència, i amb aquest projecte acomplim al nostre compromís amb la ciutadania de Mallorca". La consellera de Benestar i Drets Socials ha apuntat que "amb la reforma d’aquest edifici proporcionarem un servei de qualitat que millori realment l’atenció que reben totes les persones que per circumstàncies de la vida es troben en situació de dependència».