EL CONSELL CONTRACTA A 51 TREBALLADORS EN SITUACIÓ D’ATUR DE LLARGA DURADA MITJANÇANT EL PROGRAMA VISIBLES 2016

El projecte està dotat amb 440.445,14 euros els quals han servit per contractar 51 treballadors pels departaments de Desenvolupament Local; Medi Ambient; Modernització i Funció Pública; Cultura, Patrimoni i Esports; i Benestar i Drets Socials

El Consell de Mallorca ha contractat aquesta setmana a 51 nous treballadors que durant els propers 6 mesos desenvoluparan la seva tasca professional a la institució insular a través del programa Visibles 2016, impulsat pel Govern de les Illes Balears a través del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

El programa, dotat amb 440.445,14 euros en el cas del Consell, té com a principal objectiu el de facilitar a les entitats locals la contractació de treballadors de més de 45 anys que duen 12 dels últims 18 mesos en situació de desocupació i sense cobrar prestació o subsidi.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha manifestat que "els nous treballadors s’incorporaran durant sis mesos a les brigades dels diferents departaments del Consell. D’aquesta manera, aquestes persones tenen l’oportunitat de fer tornar a fer feina durant un temps, en aquest cas a una institució pública”. Ensenyat ha finalitzat desitjant al nou personal del Consell que “aquesta oportunitat sigui la primera de moltes més".