El Consell de Mallorca concedeix les subvencions per al foment de l’ús del català a 33 empreses i 18 entitats sense ànim de lucre

La Direcció Insular de Política Lingüística ha concedit un total de 238.942,53 € en ajuts per al foment de l’ús del català, concretament destina 136.450,55 € a favor de 33 empreses i 102.491,98 € a favor de 18 entitats sense ànim de lucre.

Amb aquesta iniciativa, el Consell de Mallorca recupera la convocatòria d’ajuts destinats a impulsar la presència de la llengua catalana a les empreses, entitats associatives i organitzacions sense ànim de lucre, que té com a objectiu ampliar la presència de la llengua catalana a Mallorca.

En paraules de la directora insular de Política lingüística, Aina Sastre, les ajudes cerquen "una completa normalització lingüística, i per això és imprescindible la col·laboració de tots els agents possibles. Amb aquesta línia de subvencions, consolidam la feina feta entre administracions públiques i societat civil per consolidar la llengua catalana a Mallorca i fer-la més present a tots els àmbits.

El Consell de Mallorca manté que les institucions públiques han de continuar contribuint al procés de normalització lingüística, i comptar, com fa aquesta convocatòria, amb la implicació de sectors socials i el compromís col·lectiu de tots els actors d’aquest procés.