El Consell crea 60 noves places per a persones depenents a la Llar d’Ancians de l’IMAS

El president Miquel Ensenyat i la consellera Margalida Puigserver han presentat avui el projecte d’ampliació de l’edifici de la Llar d’Ancians

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat de la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, han presentat avui el projecte d’ampliació de la Llar d’Ancians de General Riera a través del qual la institució insular crearà 60 noves places per a persones depenents.

El projecte s’emmarca dins la reconversió i adaptació que l’IMAS duu a terme a tots els seus centres residencials amb l’objectiu d’adaptar-los a la normativa vigent per tal d’adequar-los per atendre persones amb dependència, créixer en nombre de places i reduir l’actual llista d’espera a Mallorca.

Ensenyat ha manifestat que "el projecte que avui presentam respon al compromís que té l’actual Consell de Mallorca amb les persones, i concretament amb les que més necessitats tenen". El president de la institució insular ha recordat que "l’ampliació de la Llar d’Ancians es suma al projecte de la nova residència de Marratxí, que presentàrem fa poques setmanes i que és la primera de les dues noves residències que es construiran aquesta legislatura".

Per la seva part, la consellera Margalida Puigserver ha assegurat que "un dels principals objectius de l’IMAS és el de reduir la llista d’espera de dependència, i amb aquest projecte donam compliment al nostre compromís amb la ciutadania de Mallorca". La consellera de Benestar i Drets Socials ha apuntat que "el projecte presentat avui és el primer de l’IMAS que comptarà amb clàusules socials ja que l’empresa adjudicatària haurà de contractar un mínim de tres persones perceptores de la RMI".