Debat de política general: Les persones, al centre de les polítiques del canvi

Josep Ferrà valora positivament el discurs de la presidenta al debat, tot i que ha faltat concreció en les mesures per millorar el finançament i per aprofundir en l’autogovern


Hem posat les persones com a centre de les polítiques impulsades des del Govern del Canvi. El portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha valorat positivament el discurs de la presidenta del Govern Francina Armengol durant el Debat de política general. Un discurs "basat en les polítiques pactades al 2015 amb els Acords pel Canvi i destacant les que s’han fet durant el darrer any", sobretot en matèria social i mediambiental.

Ferrà també ha posat en valor els anuncis d’ajuts que s’han fet durant el discurs, com l’augment pressupostari en educació, les subvencions per l’educació 0-6 anys o les ajudes per la compra d’habitatges de menys de 200.000 euros. El també diputat ecosobiranista ha destacat especialment la política per incentivar el retorn "de totes aquelles persones de les Balears que van haver de fugir durant la crisi". "El seu retorn és un objectiu de país molt important", ha afegit.

D’altra banda, el portaveu del grup parlamentari ha explicat que MÉS per Mallorca ha trobat a faltar més concreció en les mesures sobre finançament i aprofundir en l’autogovern de les Balears.