Cursach: “Cal que tota la ciutadania Reaccioni per fer front al masclisme què ens mata”

MÉS per Mallorca lamenta profundament l’assassinat d’una dona a Palma, que ha estat víctima de la violència masclista.


La formació ecosobiranista vol fer manifest el seu malestar després de sortir a la llum un nou cas de maltractament masclista per part d’un home de 50 anys que ha acabat amb la vida d’una dona de 56 anys a la barriada de Son Cotoner Palma.

“Manifestam el més contudent rebuig vers aquest nou acte de violència masclista, expressam el nostre condol als familiars. I cal que tota la ciutadania Reaccioni per fer front al masclisme què ens mata”, ha assenyalat la directora de l’IB-Dona, Rosa Cursach.

Es tracta de la sisena víctima mortal d’aquesta xacra. Les Illes Balears malauradament és la comunitat que encapçala la llista negra on l’agressivitat i la violència masclista dels homes acaba amb la vida de dones.

MÉS per Mallorca reitera el seu compromís en la lluita en contra d’aquesta xacra que ens afecta a tots i a totes i de la qual els assassinats no són més que la punta de l’iceberg. Alhora també anima a tota la societat i a totes les persones a afegir-se a la campanya reacciona que coordina l’IB-Dona que té com a objectiu fer un front comú de tota la societat per eradicar aquest degoteig de morts de dones, un feminicidi, contra el qual tots i totes hem de dir: #NiUnaMenys

Cal recordar el telèfon 016, d’atenció a les víctimes de la violència masclista que és gratuït i no deixa rastre a la factura.