Casal Petit rep 2.738 euros de les dones de MÉS per Mallorca que varen fer vaga el 8 de març

Més de 30 càrrecs i personal de la formació ecosobiranista destinen aquests doblers a l’entitat que treballa amb dones que exerceixen o han exercit la prostitució i amb víctimes de tracta

El grup d’Igualtat de MÉS per Mallorca va decidir que Casal Petit, seria l’entitat social -que pertany a les Germanes Oblates- que rebria les aportacions de les dones de la formació que varen donar suport a la vaga feminista del passat 8 de març. El passat mes de febrer a la Trobada d’Igualtat que es va celebrar a Manacor es va decidir participar activament a la vaga feminista.

Una vaga de cures, de treball i d’estudi que vol visibilitzar i deixar en evidència tot el treball no remunerat invisible i no reconegut que fan les dones a tot el món. "Si les dones ens aturam, el món s’atura. Si deixam d’atendre l’àmbit domèstic, el sistema no és sostenible", va assenyalar Rosa Cursach, directora de l’IBdona. MÉS per Mallorca celebra el resultat sense precedents d’aquesta vaga i d’una de les mobilitzacions més multitudinàries de la història de les Illes Balears.

Els coordinadors de MÉS per Mallorca, Bel Busquets i Guillem Balboa han agraït a Casal Petit la seva feina amb dones que han exercit o exerceixen la prostitució i amb les dones víctimes de tracta amb finalitat d’explotació sexual. L’entitat ofereix, atenció social i formació per oferir oportunitats i alternatives a aquestes dones, a més gestiona un pis d’acollida, propietat de l’IBdona, específic per a dones víctimes de tracta.