Cap a una societat més justa

Entra en el Parlament la llei per a garantir els drets LGTBI i amb l’abstenció del PP i Ciutadans


El diputat de MÉS, Nel Martí qui ha coordinat aquesta llei que té com a objectiu garantir els drets LGTBI i eradicar la LGTBIfòbia, va reconèixer la lluita de les organitzacions que defensen els Drets LGTBI com Ben Amics i la violència de molts joves, patida pel fet de no ser heterosexual. “No sóc el protagonista de res. Són Ben Amincs i Kevin qui va patir una agressió física per la seva orientació sexual o n’Alan, joves que hi han patit tant i tant de fets d’identitats falses que s’amaguen a les xarxes socials i que el que fan és practicar un bulling autènticament assassí. Cadascú tindrà la seva consciència”.

Martí també va fer un discurs contundent en contra de qui discrimina “És una llei en contra dels miserables i de les misèries morals d’humanisme perquè s’ha de ser molt miserable per marginar, discriminar, violentar moralment o físicament a una persona per motius de raça de gènere o d’identitat o orientació sexual, en definitiva pel fet de ser diferent”. Per donar resposta a aquestes agressions el diputat de MÉS per Menorca va fer una crida a la responsabilitat de les administracions “Els poder públics no poden ser tolerants amb els intolerants”

El coordinador d’aquesta normativa també va explicar que la proposició de llei LGTBI i per eradicar fòbica a favor de la dignitat humana, especifica per un col·lectiu però que implica i afecta tota una comunitat. En aquest sentit també es va manifestar la diputada de MÉS per Mallorca, Bel Busquets. “Aconseguirem no només que aquest col·lectiu pugui viure la vida amb normalitat, sinó que tota la societat viurà millor, perquè totes i totes vivim en un entorn LGTBI, amb amics, companys i companyes de feina i familiars”, assenyalà ahir Busquets.

Al final de l’acte els somriures, les abraçades i els aplaudiments varen inundar la sala de les Cariàtides.