Una plataforma on line per evitar la despesa desmesurada dels llibres de text

MÉS per Mallorca presenta una PNL per desenvolupar les noves tecnologies a les aules


A la comissió parlamentària d’educació MÉS presentarà una proposició no de llei per consolidar la presència de les noves tecnologies a les aules, després de l’abandonament total que va fer el govern Bauzá a la passada legislatura. "Demanarem al govern i a la conselleria d’educació que planifiqui el manteniment dels aparells programàtics i perquè se creïn xarxes de col·laboració per elaborar projectes curriculars de les noves tecnologies", ha explicat la diputada Bel Busquets. A continuació ha destacat l’estalvi que això pot significar per moltes famílies. "A partir de la plataforma i el projecte curricular on line es podria evitar la despesa desmesurada dels llibres de text que pateixen milers de famílies".

Llei de Protecció Animal
Demà al Parlament s’iniciarà el tràmit de la llei de protecció animal. "Tot és esmenable si no és contrari a la protecció dels animals. No compartim amb el PI, ni PP ni, Ciutadans que s’haurien de preservar si són espectacles que signifiquen un abús o causen estres als animals", ha assenyalat el portaveu parlamentari David Abril.

També demà es preveu que es faciefectiva la derogació de la llei de maternitat. "Una llei paternalista que diu que les dones necessiten associacions com pro-vida que representa la ideologia més retrògrada del govern Bauzá", ha assegurat Bel Busquets.