Busquets: “La derogació de la LOMQE és gràcies a milers de docents, pares i alumnes”

MÉS per Mallorca demana una nova normativa que compti amb la comunitat educativa


“La derogació de la LOMQE és gràcies a milers de docents, pares i alumnes”. Són paraules de la coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, que ha traslladat la satisfacció de la formació ecosobiranista davant la notícia de la derogació de la LOMQE. “És una mesura que arriba tard, però que ens alegra perquè imprescindible que la Llei Wert passi a ser història”, ha afegit.

Busquets ha recordat que des d’inicis de legislatura, el Govern ha treballat per minimitzar la implantació de la LOMQE: “sempre hem estat del costat de la comunitat educativa”. La coordinadora de la formació ecosobiranista ha incidit en la necessitat que “es derogui quan abans” i que la reforma que planteja el govern de Pedro Sánchez “compti amb el suport i aportacions de la comunitat educativa”.

La coordinadora de MÉS per Mallorca ha subratllat que la derogació d’aquesta llei serà sobretot “una victòria del personal docent”. Busquets ha posat com a exemple la lluita contra el TIL que va acabar amb la seva derogació i ha agraït “la tasca incansable de les marees verdes per aconseguir una educació digna i de qualitat per als nostres infants”.