Busquets: "Ambigüitat dels populars davant l’especulació?"

El Parlament en contra d’ampliar el port del Molinar amb els vots en contra del PP


Les primeres paraules de la portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets a la seva intervenció de la Proposició No de Llei que rebutja l’ampliació del Molinar ha estat per Domingo Morales, activista compromès que durant la seva vida va protagonitzar moltes lluites socials i que "va reclamar alt, clar i fort que al Molinar volem un port Petit", ha assenyalat Busquets.

La PNL ha estat presentada conjuntament pels grups que conformen la majoria -MÉS per Mallorca, Podem i MÉS per Menorca-.

Al Molinar Port Petit és una declaració de principis que dóna nom a una Plataforma -presents al plenari d’avui- que ha lluitat per aconseguir aquest objectiu ha recordat la portaveu ecosobiranista qui també ha explicat que "va ser una aposta del grup municipal MÉS per Palma l’any 2014 amb el seu suport a la plataforma i als veïns i veïnes del barri. I és un compromís ferm del regidor d’Urbanisme i Model de Ciutat, Antoni Noguera futur batle de Palma".

Bosquets també ha fet palès el consens que té aquesta proposta entre els grups polítics a excepció del PP. "Ambigüitat dels populars davant l’especulació?", s’ha demanat la diputada i portaveu de MÉS per Mallorca.