Biel Barceló: “Volem un Govern que cregui en l’educació i que cregui en la cultura”

El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern participa, juntament amb altres membres de la formació, a la Marxa per l’Educació i a la Diada per la Llengua, la Cultura i l’Autogovern


El candidat de MÉS per Mallorca a la Presidència del Govern, Biel Barceló, ha participat aquest dissabte a la Marxa per l’Educació a Palma i a la Diada per la Llengua, la Cultura i l’Autogovern.

Barceló ha explicat: “Hem tingut un Govern que no ha cregut en la cultura, que ha acabat la legislatura tancant canals de televisió en la nostra llengua; pensam que la cultura ha de recuperar el lloc que li pertoca”.

En relació a l’educació, ha afegit: “També hem tingut un Govern contra l’escola, que ha governat en contra de la comunitat educativa; per això garantim que el proper Govern de canvi estarà al servei de l’escola i augmentarà un 10% anual el pressupost dedicat a educació”.

El candidat de MÉS per Mallorca ha expressat “tot el suport a la Marxa per l’Educació i a tota la comunitat educativa, i també el suport a la Diada per la Llengua, la Cultura i l’Autogovern. Des de MÉS per Mallorca volem un Govern que cregui en l’educació i que cregui en la cultura”.